Täältä löydät meidät

Osallistumme vuosittain messuille sekä paikallisesti että kansainvälisesti. Olitpa kiinnostunut tutustumaan tuotevalikoimaamme tai haluat vain tavata tiimimme, odotamme innolla tapaamistasi yhdellä kauppamessuista - tule ja sano hei!

Messut 2024

Roadshowbus_org.jpg

Varaa vierailu liikkuvaan mininäyttelyymme 

Bussissamme esittelemme muun muassa ohjelmoitavia logiikkakontrollereita (PLC), taajuusmuuttajia, servomoottoreita, paine- ja virtaussensoreita, lineaarisia antureita, pyöriviä antureita, kaltevuusantureita, DC-kontaktoreita, releitä, liukurengaita, teollisuus-PC:itä, HMI:ta ja paneeli-PC:itä, etähallintaa, termostaatteja, valokennoja, valoverhoja, induktiivisia antureita ja paljon muuta.

Varaa aika vierailulle tästä

FI_Alihankinta_2024.png

Alihankinta

1-3 lokakuu

Alihankinta esittelee metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuutta, teollisuuden ICT-ratkaisuja sekä näiden alojen suunnittelua ja konsultointia. Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma tarjoaa kolmessa päivässä ainutlaatuisen läpileikkauksen toimialan näkymistä sekä alan tulevaisuudesta. Alan ykköstapahtumassa kohtaavat teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät.

Lue lisää