Support-16x9.jpg

Tekninen tuki

Tekninen tuki

Tarjoamme teknistä tukea kaikille tuotteillemme. Puhelintukea tarjoamme englanniksi ilman lisämaksua maanantaista perjantaihin kello 09:00 ja 18:00 välillä (lounastunti 12:30-13:30). Jos korjauspalvelua tai teknistä tukea tarvitaan asiakkaan luona, pyydä tästä tarjousta. Kaikki korjaukset ja/tai tekninen tuki joka suoritetaan asiakkaan luona on lisämaksullista riippumatta tuotteen takuusta. Teknisen tuen yhteystiedot ovat support@scn.se / +46(0)8-668 21 00.

Haluatko korjauttaa tuotteen? Katso ”tuotteiden palautusmenettely”.
Click here to download our Teamviewer QuickSupport!

Tuotteiden palautusmenettely

Ennen tuotteen palautusta asiakkaan on hankittava hyväksyntä Sensor Control Nordic AB:lta. Lähetä sähköpostia osoitteeseen claims@scn.se hyväksyntää varten.

Kun SCN on hyväksynyt tuotteen palautuksen voimassa olevien hankintaehtojen mukaisesti, lähetä viallinen tuote osoitteeseen:

 

Sensor Control Nordic AB

Truckvägen 16B
194 52 Upplands Väsby

SWEDEN

 

Viallinen tuote lähetetään asiakkaan omalla kustannuksella ja riskillä yhdessä palautusilmoituksen kanssa. Palautusilmoituksen voit hankkia SCN:ältä tai ladata sen kotisivujemme kautta. Palautuksia ilman liitteenä olevaa palautusilmoitusta ei hyväksytä.

Jos tuotteelle on taattu takuu, se korjataan ensisijaisesti asiakkaalle takaisin lähetettäväksi. Jos asiakas haluaa korvaavan tuotteen se on tilattava normaaliin tapaan jotta toimitus on mahdollisimman nopea. Jos tuotteessa ei ole merkkejä viasta SCN veloittaa 80 EUR (alv 0%) testimaksun.

Jos tuotteelle ei ole takuuta, lähetä viallinen tuote SCN:älle yhdessä täytetyn palautusilmoituksen kanssa. Tuote lähetetään asiakkaan omalla kustannuksella ja riskillä. Jos SCN havaitsee, että viallinen tuote voidaan korjata, ilmoittaa SCN asiakkaalle korjauskustannuksista ennen korjauksen aloittamista. Jos tuote on lähetettävä SCN:än toimittajalle arviointia varten, veloitetaan asiakkaalta tästä aiheutuvat lisäkustannukset huolimatta siitä korjataanko tuote vai ei.