DSC09136.jpg

SCN:stä

SCN, Sensor Control Nordic, on itsenäinen komponenttien ja järjestelmien toimittaja teollisen automaation alalla. Pyrimme tarjoamaan parhaan tuotevalikoiman, parhaan hinta-/suorituskyky-suhteen sekä 100% luotettavuuden logistiikassa. Meillä on pitkä kokemus ja laaja tekninen tietämys tuotteista, joita myymme, mikä tarkoittaa, että voimme tarjota asiakkaillemme korkealaatuista palvelua.

Sensor Control Nordic AB:lle on myönnetty korkein luottoluokitus Bisnodelta vuodesta 2009 lähtien!

 

 

Visiomme

Visiomme on tulla Pohjois-Euroopan johtavaksi riippumattomaksi komponenttien ja järjestelmien toimittajaksi koneenrakentajille. Toimialueemme kattaa koko Skandinavian ja Ison-Britannian ja ollaksemme lähellä asiakkaitamme, meillä on toimistoja Tukholmassa, Malmössä, Sundsvallissa, Helsingissä, Kööpenhaminassa, Oslossa, Tallinnassa, Birminghamissa ja Shanghaissa.

 

Ympäristö ja laatu

Ympäristön ja laadun merkitys on meille korvaamaton ja olemme siksi erittäin ylpeitä siitä, että olemme ISO-sertifioituja. Olemme saaneet ISO 9001 ja ISO 14001 sertifikaatit, mikä tarkoittaa, että olemme hyväksyttyjä ISO-standardin mukaan. Työskentelemme myös kovasti ympäristötavoitteittemme saavuttamiseksi, koska näemme sen liiketoiminnallisesti ratkaisevana, että yrityksemme pysyy avaintoimittajana tulevaisuudessa. Voit lukea lisää laatua ja kestävyystavoitteistamme täältä.

 

Addtech

SCN on osa ruotsalaista pörssinoteerattua teknologiaratkaisukonsernia Addtech. Addtech koostuu 150 itsenäisestä yrityksestä, jotka myyvät korkean teknologian tuotteita ja ratkaisuja asiakkaille, jotka toimivat pääasiassa valmistavassa teollisuudessa ja infrastruktuurissa noin 20 maassa - keskittyen pitkän ajan kestävään kasvuun. SCN:llä on siis pääsy maailmanlaajuiseen teknisesti innovatiivisten kumppanien verkostoon. Kiitos siitä, että olemme osa Addtechiä, meillä on pienen yrityksen joustavuus, tasainen organisaatio ja epäbyrokraattinen asenne yhdistettynä suuren yrityksen resursseihin, verkottumiseen ja uramahdollisuuksiin.

 

Asiakkaat keskiössä

Asiakaskeskeisyytemme on keskisuuret ja suuret koneenrakentajat. Tarjotaksemme asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua ja tukea, olemme päättäneet suunnitella tuotevalikoimamme asiakkaamme tarpeiden mukaisesti.

 

Kumppanit

Kumppanimme on huolella valittu sopimaan konseptiimme, joissa kaikki ovat erikoistuneet ja kustannustehokkaita omalla alallaan. Yhdessä heidän kanssaan olemme rakentaneet kattavan ja kilpailukykyisen tuotevalikoiman, joka tänään koostuu eri alueista; anturit, komponentit, teollisuus-PC:t, verkkotuotteet ja ohjaus- ja ajoneuvojärjestelmät. Voit lukea lisää tuotealueistamme täältä.

 

Laatu ja ympäristö ovat meille tärkeitä asioita ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ISO9001 ja ISO14001 sertifioituja.

FI ISO 9001 ISO 14001_hires_100.jpg