Markkinat

Teollisuusautomaatio

Teollisuusautomaatio

SCN keskittyy luotettavuuteen, kustannustehokkuuteen ja palveluiden korkeaan laatuun voidaksemme tarjota teille parhaat tehdasautomaation ratkaisut. Näin varmistamme, että odotuksenne täyttyvät ja jopa ylittyvät. SCN tarjoaa laajan valikoiman tuotteita koneenrakennusalan asiakkaille. Esimerkkejä ovat pyörimis- ja lineaarianturit, virtaus- ja paineanturit, teollisuus-PC:t ja -näytöt, PLC:t, muuntajat ja servomoottorit. Mahdollisia sovelluksia ovat koneiden tuottajat, esimerkkeinä robotiikka, pakkaukset, muovi, ruoka- ja juomatuotteet, metallityö, liukuhihnat ja puhdistusjärjestelmät.

Lue lisää
Liikkuvat työkoneet

Liikkuvat työkoneet

Liikkuvien työkoneiden markkinoilla SCN on luonnollinen ykkösvalinta. Korkeatasoinen tekninen osaaminen ja pitkä kokemuksemme tarjoavat parhaan hinta-laatusuhteen liikkuvien työkoneiden rakentamiseen. Toimitamme useita erilaisia tuotteita kaikkiin liikkuviin työkoneisiin, esimerkiksi metsätyökoneisiin, kaivoskoneisiin, rakennuskoneisiin, automaattitrukkeihin, rekkoihin, kuorma-autoihin, linja-autoihin, juniin ja nostokurkiin. Näitä kaikkia ajoneuvoja varten olemme kehittäneet tuotevalikoiman, jota leimaavat hyvä iskun- ja tärinänvaimennus, laaja käyttölämpötilan alue, IP-luokitus ja eri sertifikaatit. Näin toimivuus taataan esimerkiksi rautateiden ankarassa käyttöympäristössä.

Lue lisää
Puolustus ja ilmailu

Puolustus ja ilmailu

Olemme luontainen kumppaninne puolustuksen ja ilmailun alan sähkömekaanisissa tuotteissa. Ne edustavat uusinta laatua ja luotettavuutta, josta ei tingitä. SCN tekee läheistä yhteistyötä monenlaisten yritysten kanssa. He valmistavat esimerkiksi tutkajärjestelmiä, etäkäyttöisiä asejärjestelmiä, miehittämättömiä ilma-aluksia, sukellusveneitä, panssarivaunuja ja ilmailualan osajärjestelmiä. Esimerkkejä toimittamistamme tuotteista ovat DC-kontaktorit, releet, kytkimet, tuulettimet, lämpökatkaisimet, kovien olosuhteiden tablet-PC:t, sulautetut PC-kortit ja näytöt.

Lue lisää
Lääke- ja biotiede

Lääke- ja biotiede

Lääke- ja biotieteen markkinoilla SCN toimittaa täydelliset laitteistoratkaisut erilaisiin terveydenhuollon sovelluksiin. Ammattitaitoiset myynti- ja tuoteasiantuntijamme auttavat teitä saavuttamaan parhaan mahdollisen laadun ja toimivuuden tuotteellenne. Kokeneet ja ammattitaitoiset myynti- ja tuoteasiantuntijamme auttavat tavoittamaan laitteiston tason, jota käyttösovelluksessa vaaditaan. Esimerkkejä toimittamistamme sovelluksista ovat röntgen, skannaus, leikkaussalit, ambulanssivarusteet, ensiaputilat ja sairaaloiden vastaanotot.

Lue lisää
Sähkö ja uusiutuva energia

Sähkö ja uusiutuva energia

Voimakkaasti kasvavalla sähkön ja uusiutuvan energian sektorilla olemme markkinoiden ykkösvalinta. Viemme sovelluksenne uuden sähköisen tekniikan seuraavalle tasolle. SCN:n tietämys tällä tuotealueella on uskomattoman laaja, etenkin tasavirtaratkaisujen suhteen. Keskitymme tarjoamaan huippuluokan tuotteita, kuten vihreitä energiaratkaisuja, älykkäitä sähköverkkoja, voimalaitoksia, vesi-, tuuli- ja aurinkovoima-asennuksia sekä sähkönjakelun tuotteita.

Lue lisää
Sulautetut järjestelmät

Sulautetut järjestelmät

Mikäli kehitätte ja rakennatte omia sulautettuja järjestelmiänne, olemme oikea kumppani. Tarjoamme teknisiä neuvoja nopeasti. Voit luottaa myyntiasiantuntijoiden, insinöörien ja tuotepäälliköiden tiimimme, joka tarjoaa sinulle apua, olipa haluttu sovellus millainen tahansa. Tarjoamiamme tuotteita ovat piirilevyt, muistit ja tallennustuotteet. Tärkeimpiä asiakaskategorioitamme ovat lipunmyyntikoneet, myyntiautomaatit, bensiini- ja itsepalveluasemien rakentajat.

Lue lisää
Marine & Offshore

Marine & Offshore

Meri ja offshore -markkinoilla SCN auttaa löytämään sopivimmat tekniset tuotteet tinkimättä teknisistä näkökulmista. Kyseessä voivat olla tuotteet siltasovelluksiin, moottorien tai ilmastoinnin hallintaan, verkkojen rakentamiseen tai etäkäyttöön. Meillä on laaja valikoima EX-sertifioituja ja DNV- ja GL-hyväksyttyjä tuotteita kaikentyyppisiin veneisiin, rahti-/risteilyaluksiin sekä öljyn- ja kaasunporauslauttoihin.

Lue lisää
Infrastruktuuri

Infrastruktuuri

Rakennetussa infrastruktuurissa työskentelemme pääsääntöisesti datan keräyksen ja hallinnan parissa ”älykaupunkiin” sekä rautateihin liittyvissä sovelluksissa, mutta meiltä löytyy ratkaisuja myös automatisoituihin tunneleihin, siltoihin ja teihin. Tuotepalettimme sisältää esimerkiksi kokonaisia hallintajärjestelmiä, AI kortteja, tietokoneita, HMI-näyttöjä, tiedonkeruuta (I/O), monenlaisia paine- ja virtausantureita, käyttöliittymiä ja verkkolaitteita sekä verkko- ja valokuitukytkimiä.

Lue lisää